Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Training & Coaching

Exclusief Zeilinstituut De Bird ligt op een prachtige locatie met een geweldig sfeervolle ambiance. De verschillende karakteristieke ruimtes van de Friese monumentale boerderij zijn stuk voor stuk geschikt voor het geven van trainings- of coachingsactiviteiten.

Terwijl u of uw training- en/of coachingpartner het programma ontwerpt, invult en uitvoert, ondersteunt De Bird zaken betreffende catering, verblijf, aankleding en uiteenlopende watersportactiviteiten.

Watersport activiteiten

Mocht het in uw programma passen dat activiteiten op het water plaatsvinden, bijvoorbeeld in verband met teambuilding, dan kan De Bird daar perfect op inspringen. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding activiteiten in de vorm van o.a. zeilwedstrijden, vlot(ten) bouwen en fierljeppen.

De Bird heeft een “privé-meer” met eigen eiland, een veelzijdige zeilschoolvloot waaronder catamaran, Laser, Laerling, Topaz, surf, kano, platbodem, Valken, en indien gewenst ook waterskiën of banaanvaren.

Hier kunnen opdrachten mee worden uitgevoerd, maar het is uiteraard ook mogelijk dagtochten over de Friese meren te maken.

Meer informatie?

Bent u geïntresseerd in de mogelijkheden bij Zeilinstituut De Bird?
Bel vrijblijvend met 0515-442844 of vraag meer informatie aan via info@debird.nl