Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Contactgegevens

Veelgestelde vragen rondom Corona

Ja, je kunt je alvast inschrijven voor de cursistenweken en arrangementen de op de agenda staan. We raden aan om dit wel alvast te doen om zeker te zijn van een plekje op de discipline die je wil en daarbij geniet je de vroegboekkorting. We vragen bij boeking de helft aan te betalen, daarmee ben je zeker van een plekje en de andere helft betaal je vlak voor de zeilweek begint.
De zeilschool is open geweest seizoen 2020 en we hebben veel cursisten een leuke week bezorgd. Bijna alle weken waren volgeboekt met een wachtlijst. We mochten open omdat we een goedgekeurd protocol hanteerde en omdat de jeugd t/m 18 jaar geen 1,5 meter afstand hoefde te houden onderling. Zeilen valt onder buitensporten wat door kon gaan en we hebben extra corona maatregelen getroffen op onze locatie. Vooraf aan de week werd een gezondheidscheck aan de poort gedaan en we bleven met elkaar in een veilige bubbel. Volwassenen boekte vaak privélessen dit kon doorgaan door de gepaste afstand te houden. We hebben geen corona gevallen of verdenkingen gehad op onze zeilschool.
Mocht u al aanbetaald hebben en de overheid besluit dat we niet open mogen waardoor we niet kunnen leveren, krijgt u een voucher die geldig is t/m september 2022. Het geld blijft dan staan en wordt verrekend met de verzette week in bijvoorbeeld de herfst, meivakantie of volgend seizoen. Mocht dit echt geen oplossing zijn dan gaan we regelen dat je je geld terug krijgt. We zetten ons er voor in dat u als klant niet wordt benadeeld.

Overige Veelgestelde Vragen

Neem gemakkelijke en niet al te kostbare (ook warme) kleding mee. Zwem- en surfvesten zijn op de zeilschool aanwezig. Mocht u niet in het bezit zijn van een eigen zeil- of regenpak en/of wetsuit dan kunt u dit ook bij De Bird huren. Er is geen pinautomaat op de zeilschool.
Niet nodig: Slaapzak, laken, kussen en sloop. Dit is inclusief.

Kleding
• Sport-, gym-, bootschoenen of laarzen (plus extra paar)
• Toiletartikelen, handdoeken
• Zwemkleding, schoenen die nat mogen worden, extra sokken, truien en broeken (i.v.m. nat worden)
• Bij veel zon is het nuttig een zonnebril, zonnecrème (met hoge beschermingsfactor)
• Een petje/hoofddeksel.

Tip: www.goed-gemerkt.com voor plak- en instrijklabels voor kleding etc.
De aakomsttijd in de zomervakantie is zondag tussen 13:00 en 15:00 uur.
De vertrektijd is zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Bij het Hemelvaart en Pinksteren arrangement is de aankomsttijd om 20:00 uur.
De vertrektijd is 17:00 uur.
Wilt u tijdens het verblijf van de gast(en) in contact komen, dan kunt u op vaste tijden* bellen met de zeilschool. Tijdens het ontbijt en diner is iedereen centraal aanwezig;
- 's Morgens: tussen 08:00 & 08:30 uur
- 's Avonds: tussen 18:15 & 19:00 uur

Telefoonnummer: 0515 - 442 844
* Uiteraard kunt u in geval van nood te allen tijde bellen met de zeilschool.
Wanneer men vanwege een (noodzakelijk) dieet of religie bepaald voedsel wel of niet mag nuttigen vragen wij u dit ruim van te voren aan te geven. Er is een meerprijs aan verbonden.
Een annuleringsverzekering is niet verplicht maar wij raden het u wel aan. U kunt de verzekering aangeven bij uw reservering, telefonisch of per e-mail. De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 4% van het totale reserveringsbedrag.