Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie Friesland

Zeilinstituut De Bird is al 50 jaar een bekende groepsaccommodatie centraal in Friesland, direct aan het water en met landelijke ligging.

De groepsaccommodatie gevestigd in een karakteristieke boerderij is doordacht ingedeeld, met zorg ingericht en geschikt voor elke groep en leeftijdscategorie, voor zowel zakelijk als particulier. De Bird is de ideale locatie voor uw zeil- of familieweekend, schoolkamp, vergadering, studiedag, workshop, bruiloft of personeelsfeest. Geschikt voor 20 tot 200 personen. De unieke accommodatie heeft meerdere multifunctionele ruimtes en 21 meerpersoons slaapkamers, met in totaal 130 bedden.

Zeilschool De Bird heeft de beschikking over een "privé-meer". Dit vaarwater is ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde zeiler. De Bird heeft zeilschepen zoals Valken, platbodems, en ook kleinere boten. Deze boten kunnen gebruikt worden eventueel met schipper of instructeur. Ook kunt u bij ons surfen, suppen, waterskiën en er zijn mooie kanoroutes door de sloten en meertjes.

Kortom bij De Bird kunt genieten van de natuur, ruimte, rust en watersport.

Familie- of vriendenuitje

Meer informatie

Trouwerij

Meer informatie

Schoolreis

Meer informatie

Meer informatie?

Bent u geïntresseerd in de mogelijkheden bij Zeilinstituut De Bird?
Bel vrijblijvend met 0515-442844 of vraag meer informatie aan via info@debird.nl

Beschikbaarheid accommodatie