Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

De Accommodatie

De accommodatie van de zeilschool bestaat uit een geheel gerestaureerde en ingerichte monumentale Friese boerderij. Deze karakteristieke boerderij straalt de gemoedelijke sfeer van vroeger uit, wat terug te zien is in de hele accommodatie.

De Boerderij

Centraal in de boerderij is nu een gezellige eetzaal, waar we met zijn allen ontbijten en dineren. Vroeger was dit de stal, dit noemde men "de deel". Om deze grote eetzaal liggen de slaapkamers, een gezellige bar en nog een kleinere zaal. Beide zalen kunnen ook gebruikt worden voor groepslessen en vergaderingen.

Kamers

De boerderij beschikt over 21 meerpersoonskamers. De kamers zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, voorzien van verwarming en douches op of nabij de kamers. Tijdens je geheel verzorgde zeilvakantie slaap je natuurlijk onder een lekker dekbed en wordt je bed dagelijks opgemaakt.

Culinair

De boerderij beschikt over een uitgebreide keuken, voorzien van professionele apparatuur om voor kleine en grote groepen diners en buffetten te verzorgen. Onze chef-kok staat dagelijks in de keuken voor de lekkerste bereidingen. Alle gerechten worden gemaakt van verse producten en kunnen worden aangepast aan speciale dieetwensen.

De Bar

De bar is ouderwets gezellig ingericht, hier kun je lekker bijpraten na een heerlijke dag zeilen onder het genot van een hapje en drankje. De bar en de eetzaal kunnen gekoppeld worden zodat er een grote feestruimte ontstaat. Door de discolichten en geluidsinstallatie waan je je in een echte discotheek. Alcohol schenken we alleen aan 18 jaar en ouder.

Boven de bar

Boven de bar is een relaxt zitgedeelte met een schitterend uitzicht over de Idzegaasterpoel. Deze ruimte wordt ook veelal gebruikt voor theorielessen, tv kijken, spelletjes en vergaderingen.

Om de boerderij

Buiten is er een groot terrein met een terras aan het water gelegen aan onze zeilschoolhaven. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over het "prive-meer" en kun je de schepen van de zeilschool zien varen.