Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Schoolreis

Zeilinstituut De Bird heeft al ruim 45 jaar ervaring in het organiseren van actieve, leerzame en super gezellige schoolreisjes. Ideaal om kennis te maken met de watersport, in de breedste zin van het woord.

De oude Friese boerderij is geschikt voor groepen van 20 tot maximaal 130 personen (inclusief overnachten). Gezamenlijk activiteiten kunnen in één van de ruimtes in de boerderij plaatsvinden maar ook buiten de boerderij is hier genoeg ruimte voor.

Watersportactiveiten vinden veelal plaats op ons "privé-meer" wat ideaal is om de beginselen van het zeilen te leren. Zeker in combinatie met onze professionele staff is zeilen op De Bird een leerzame ervaring.

Mogelijkheden

Zeilschool De Bird heeft een grote gevarieerde vloot, van kleine (2-persoons) bootjes tot grote platbodems. Ook zeilen in een valk, surfen en kanoën behoren tot de mogelijkheden.

Naast zeilen kan er ook gekozen worden om te waterskiën, fierljeppen, vlot bouwen, speurtochten, droppings of een survivalbaan op het water.

Na het zeilen

Aan het einde van de dag heeft onze chef-kok elke dag weer een heerlijke 3-gangen maaltijd klaarstaan. Er hoeft dus niet gekookt te worden, waardoor we lekker lang op het water kunnen vertoeven.

's Avonds kunnen we de boerderij omtoveren tot een echte discotheek.
De muziekinstallatie en discolichten kunnen aan en het feest kan beginnen.

Meer informatie?

Bent u geïntresseerd in de mogelijkheden bij Zeilinstituut De Bird?
Bel vrijblijvend met 0515-442844 of vraag meer informatie aan via info@debird.nl