Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Trouwen

De Bird wordt een aantal keer per jaar afgehuurd als trouw locatie. In de maanden april, mei , juni en september is De Bird een mooie plek waar u al uw wensen kunt combineren. Er zijn al heel wat huwelijken beklonken op onze zeilschool.

Op 5 kilometer afstand van de zeilschool ligt het pittoreske dorpje Sandfirden waar u uw huwelijk kunt laten inzegenen in een van de mooiste kerkjes van Nederland. Voor meer foto’s en informatie kijk op www.sanfurd.nl

In de boerderij van de zeilschool is kunt u de receptie houden tot ongeveer 200 personen. Bij lekker weer kan dat ook heel goed buiten en aan het water. Onze chefkok maakt voor uw vaste gasten een heerlijke lunch en een uitgebreid diner.

Tussen door is er de mogelijkheid om nog even het water op te gaan en van de mooie Friese natuur te genieten.

’s Avonds kunt u een knal feest geven in onze grote binnen ruimte (de deel) die gekoppeld zit aan de bar. Wij kunnen een dj verzorgen of suggesties aandragen voor een leuke partyband.

Uw gasten kunnen ook blijven slapen, zo heeft u alles bij elkaar. Wij zorgen er als De Bird voor dat alles soepel en naar uw wensen verloopt zodat u alleen hoeft te genieten die dag.