Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Zeilschool De Bird

Zeilschool De Bird is een prachtige plek om je zeilvakantie te vieren.
De zeilschool heeft een unieke gezellige accommodatie en een “privé-meer” waar het zeilen optimaal geleerd kan worden. Door de uitgebreide vloot is er voor elke niveau een geschikte boot. Van Optimist tot valk en van surf tot catamaran.

In het meer liggen pontons waarvandaan lesgegeven wordt en ons eigen "Bird" eiland dat gebruikt wordt voor de Lasers, Topazen, Splashes, catamarans en surfboards.

Zeildiploma

Gedurende de zeilvakantie worden er, naast het oefenen voor een CWO diploma, ook andere activiteiten georganiseerd. Zo is er elke avond een avondprogramma waar voor een andere watersport gekozen kan worden.

Naast het avondprogramma organiseren we nog andere leuke activiteiten, zoals (water)spellen, nachtzeilen, disco
of een kampvuur. Kortom:

"Een vakantie om nooit meer te vergeten!"

Professionele staf

Onze instructeurs en instructrices zijn allen CWO-gediplomeerd en uitermate professioneel. Zeilschool De Bird voldoet aan alle veiligheidsnormen doormiddel van o.a. alarminstallaties, nachtwachten, gebruiksvergunning en kennis van eerste hulp door daarvoor opgeleide staf.

Alles inclusief:

Tijdens je verblijf kun je je volledig concentreren op je vakantie. Ontbijt, lunch en een gevarieerd 3-gangen diner worden door de kok van de zeilschool verzorgd. Beddengoed is aanwezig en je bed wordt dagelijks netjes opgemaakt.

Overdag zorgt de zeilschool voor genoeg limonade en water. 's Avonds wordt er gebruik gemaakt van barkaarten om een drankje of hapje te kopen in de altijd gezellige bar.

Intern/extern:

Je kunt kiezen voor een intern of extern verblijf. Bij intern verblijf heb je de beschikking over een gezellige kamer. Bij extern verblijf slaap je elders, bijvoorbeeld op een camping of in een vakantiehuisje. Je kan er voor kiezen om gebruik te maken van het ontbijt, lunch en/of het diner op de zeilschool.

Data & Prijzen

Reserveren