Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Zeilles voor 16 t/m 19 jarigen

Als je een heel bijzondere zeilvakantie wilt, kom dan naar de leukste zeilschool.
Op De Bird beleef je veel verschillende watersporten.

Het “Bird-Eiland”

Wil je specialist worden op een Laser? Dat kan geregeld worden! Vanaf het “Bird-Eiland” wordt gevaren met de zwaardboten, waarmee je lekker kunt scheuren en af en toe omslaan. We hebben ook tweemans zwaardboten met genaker, zoals de Buzz of Laser II, waarin je kan leren wat wedstrijdvaren is.

Catamaran

Ook spectaculair is catamaran varen op een Prindle Escape of een Dart. Deze schepen vliegen, al met een beetje wind, over het water op één drijver! Een echte belevenis.

Fanatiek of recreatief

De één wil z’n CWO diploma’s halen en de ander wil graag wat recreatiever varen en vaker op dagtocht naar leuke Friese dorpjes en stadjes. Dat kan bij ons allemaal, dus geef dat aan op het inschrijfformulier.

Avondprogramma

Tijdens het avondprogramma kun je kiezen of je op een ander type schip wilt varen. Bijvoorbeeld de grote platbodem “Rea Klif”. Dit is een ex-vissers schip dat in de jaren vijftig van de vorige eeuw nog zeilend vis wist te vangen op het IJsselmeer.

Na het avondprogramma wordt de boerderij omgebouwd tot een ware disco. Dit staat garant voor veel gezellige avonden.

Weekendtocht

Kom je twee weken achter elkaar dan wordt er in het midden van die periode een weekendtocht georganiseerd. Dat is een grote tocht naar een mooie Friese stad of dorp waar geslapen wordt op de eigen boten. Een gezellig kampvuur maakt zo’n tocht onvergetelijk.

Data & Prijzen

Reserveren