Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Zeilles voor volwassenen

Zeilen is leren spelen met de boot, het water en de wind. Je leert kijken, voelen en horen wat water en wind met het schip doen en je bent continu bezig daar een goede balans in te vinden.

Zeilen is een behendigheidssport waarbij je theoretische kennis moet combineren met inzicht in de natuurkrachten, die zich op het water en in de boot manifesteren.

Leren zeilen

Bij Zeilinstituut De Bird kunnen we elke cursist op zijn eigen niveau verder helpen in het leren zeilen. De nadruk ligt op het “zelf doen” en kan worden afgesloten met het behalen van een CWO diploma.

Speciale wensen, zoals het manoeuvreren met grote gemotoriseerde zeilschepen zijn bij ons ook mogelijk, evenals meerdaagse tochten of nachtzeilen.

De zeilcursus is tevens een mooie gelegenheid om te genieten van het Friese landschap en de pittoreske watersportdorpjes in de buurt te verkennen.

De arrangementen tijdens Hemelvaart en Pinksteren zijn zeer populair bij volwassenen, omdat het geen vrije dagen kost en een mooie periode is met vaak goed weer.

Data & Prijzen

Reserveren