Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Veiligheid

De boerderij en schepen voldoen aan alle eisen op gebied van veiligheid. Dit wordt gecontroleerd door o.a. CWO, HISWA en de brandweer.

Er is een rookverbod in de gehele boerderij en in het hele pand is een brandalarminstallatie aanwezig die automatisch doormeldt naar de brandweer. Verder is er een calamiteitenplan, dat op de eerste dag door de hoofdinstructeur wordt toegelicht.

‘s Nachts

’s Nachts is er een nachtwacht (een instructeur of instructrice) aanwezig. Dit is met name voor de kleinere kinderen heel fijn. Als ze niet kunnen slapen of mocht er iets anders zijn, dan weten ze dat er iemand wakker is bij wie ze midden in de nacht terecht kunnen.

Overdag

Tijdens het varen zijn er altijd begeleidingsschepen op het water met daarop gediplomeerde instructeurs die kunnen ingrijpen wanneer nodig. Uiteraard hebben we een eigen rescue-speedboot en diverse motorboten.

Zwemvesten

Zwemvesten worden in bruikleen gegeven en moet je bij je hebben. Voor kinderen geldt dat ze het zwemvest te allen tijde moeten dragen. Voor volwassenen geldt dit als de windkracht boven 4 Beaufort komt of als ze een onderdeel van een zeilpak dragen.

Reserveren