Direct Reserveren Data & Prijzen Vragen mbt Corona
Direct Reserveren Data & Prijzen

Zeilinstructeur worden
bij Zeilschool De Bird

Ben je ook besmet met het zeilvirus en wil je dit overbrengen op andere watersportliefhebbers? Overweeg dan om zeilinstructeur te worden bij De Bird.

Zeilschool De Bird staat hoog aangeschreven als het om de kwaliteit van lesgeven gaat en dat kunnen we alleen hoog houden door middel van een intensieve instructeursopleiding.

Wij hebben elk jaar ongeveer 30 nieuwe zeilinstructeurs die aan deze opleiding beginnen. Tijdens de opleiding ga je je eigenvaardigheid trainen tot niveau CWO IV. Je krijgt ook les in het lesgeven en we kijken of je past binnen de groep. Als laatste moet je in staat zijn het “Bird vakantiegevoel” over te brengen op onze cursisten.

De instructeursopleiding start begin april met een kennismakingsweekend en daarna zijn er nog een twee trainingsweken en een didactisch weekend. Je gaat zo snel mogelijk zelf lesgeven, al is dat eerst nog onder begeleiding.

Je kunt je inschrijven vanaf het jaar waarin je 17 wordt. Stuur een mail naar instructeurs@debird.nl en dan krijg je meer informatie.